Vårt företag

Städning SkellefteåUlla Stenberg startade företaget redan 1999 efter lång erfarenhet som hemtjänstassistent och boendechef inom vård- och omsorgsförvaltningen i Skellefteå kommun.

2014 tog Jag, Runar Furtenbach, Ullas son över företaget. Jag har en utbildning inom social omsorg och har arbetat som enhetschef inom äldre och handikappomsorgen. Innan det har jag bland annat arbetat inom hemtjänst, på gruppbostad, på boendestöd samt med städning och fönsterputsning, under en period då Ulla Startade företaget. Jag har även en SRY utbildning i städ.

Mitt mål är att i samma goda anda, driva företaget vidare. ‘Min kunskap om bemötande och god kundkontakt är grundläggande när jag i företaget anpassar skräddarsydda lösningar efter kundens behov.’

Vårt mål är att genom hög kvalité- och servicenivå uppnå förtroenderika relationer med våra kunder. Ullas Hemtjänstservice (Ullas hemtjänstservice i Skellefteå AB) erbjuder städning och hemtjänst samt många andra servicetjänster till privatpersoner och företag. I dagsläget har företaget 16 anställda i Skellefteå kommun. Alla med olika bakgrund, utbildning och erfarenheter. Detta gör att vi kan erbjuda en unik kombination av personligt anpassade städtjänster med mera.

Vår policy:

Vårt mål är nöjda kunder genom hög kvalité på utförda tjänster. Alla anställda har tystnadsplikt. Detta innebär att ingen får kännedom om Ditt hem. Vi lämnar aldrig ut våra kunduppgifter till någon. För Din trygghet, är vi noga med att det är samma hemassistent som kommer och städar.

Våra tjänster ger Dig mer fritid.

ullas_hemtjanst_gruppbild

Våra hemassistenter


Britt -Marie M arrangerar kunduppdrag och blommor lika förträffligt.

Det går lätt som en dans när Inger tar en svängom med skurkäppen.

Fågeldiggaren Randy har örnkoll på ekonomin.

Agent 005 Staffan, med rätt att städa.

Glada Gunilla har huvudet på skaft, inte bara golvmoppen.

Kontoret:
Runar Furtenbach
Randy Sagerbro
Veronika Aho

Övriga anställda:
Agneta Jensen
Britt-Marie Markström
Agneta Lindgren
Anna Zingmark
Elisabeth Nordmark
Gunilla Lindgren
Helene Brännström
Inger Hedlund
Helene Schällebaun
Ingela Stoltz
Kerstin Andersson
Tobias Vesterlund